Blog

Ontdek samen de magie van magnesium met een duo behandeling

Ben je op zoek naar een unieke manier om te ontspannen en quality time door te brengen met een dierbare? Ontdek dan de duo behandelingen bij YUMI Spa & Wellness - een ervaring die niet alleen ontspannend is, maar ook een diep gevoel van verbondenheid creëert.

Duo behandelingen

Ontdek ultieme verwennerij bij YUMI Spa & Wellness, waar we behandelingen aanbieden die zowel solo als duo geboekt kunnen worden. Onze behandelruimtes zijn zorgvuldig ontworpen zodat er voldoende ruimte is om twee gasten tegelijkertijd te verwelkomen. Of je nu kiest voor een gezamenlijke ervaring met een duo behandeling of liever voor een solo sessie gaat, de keuze is helemaal aan jou. Onze behandelingen vinden plaats in een privésfeer, zodat je geen andere gasten tegenkomt behalve in de gezamenlijke ruimtes.

Duo Floaten

In ons ruime tweepersoons floatbad is er meer dan genoeg ruimte om samen te ontspannen. Neem jullie positie in en zorg dat je comfortabel ligt. Tijdens het duo floaten is het doel om volledig tot rust te komen en afstand te nemen van externe prikkels. Beweging wordt geminimaliseerd en we moedigen aan om tijdens de sessie niet met elkaar te praten. Stilte bevordert namelijk het optimale resultaat van de floatsessie.

Duo Magnesium Experience

De Magnesium Experience is de ideale behandeling om echt even de tijd met elkaar door te brengen. De experience duurt ongeveer 2,5 uur en bestaat uit verschillende behandelingen gebaseerd op magnesium. Tijdens de behandelingen is er genoeg tijd om even bij te kletsen of om in stilte te ontspannen en te genieten van elkaars aanwezigheid.

Duo Relax Booster

De Relax Booster is de verkorte versie van de Magnesium Experience en duurt ongeveer 1,5 uur. Perfect als jullie wat minder tijd hebben, maar toch even samen de ontspanning willen opzoeken. De Relax Booster begint net als de Magnesium Experience met een voetenbad. Tijdens het voetenbad kunnen jullie lekker even bijkletsen onder het genot van een kopje Noordwijk thee, voordat jullie echt de ontspanning in gaan.

Duo Ontspanningsmassage

Iedereen waardeert een ontspanningsmassage, en het is extra leuk als je samen van die ervaring kunt genieten. De massagebanken staan naast elkaar en jullie worden ieder gemasseerd door een eigen medewerker van YUMI Spa & Wellness.

Ben jij klaar om samen met jouw partner, vriend(in) of familielid te ontspannen tijdens een van de duo behandelingen bij YUMI Spa & Wellness? Reserveer dan vandaag nog jullie duo behandeling en bereid je voor op een unieke ervaring van totale ontspanning en verbondenheid. Kom samen tot rust en ontdek de magie van magnesium.

Wil je de duo behandeling uitbreiden met een lekkere lunch of een overnachting? Klik dan via onderstaande knop ons Wellness Arrangement of boek een tafel in Restaurant Vloed.

Wellness Arrangement