Blog

Top tips voor het floaten bij YUMI Spa & Wellness in Noordwijk!

Inmiddels ontdekken steeds meer mensen het floaten en ervaren ze hoe rustgevend en ontspannend het kan zijn! Misschien is het voor jou een nieuwe ervaring waarvan je niet precies weet wat je kunt verwachten. Daarom geven we jou graag een paar tips & tricks om jouw eerste float ervaring optimaal te maken!

Ga eerst naar het toilet:

  • Voordat je de floatruimte betreedt, is het handig om eerst naar het toilet te gaan om onderbrekingen tijdens de sessie te voorkomen.

Eet of drink niet te veel:

  • Floaten kan de spijsvertering en bloedsomloop bevorderen, daarom is het slim om niet te veel te eten of te drinken voorafgaand aan de sessie. Na het floaten is hydrateren wel belangrijk.

Ga van tevoren douchen:

  • Neem een ontspannende douche voordat je de floatcabine ingaat. Dit zorgt niet alleen voor fysieke reinheid, maar draagt ook bij aan de algehele ontspanning.

Doe oordoppen in:

  • Bij YUMI Spa & Wellness krijg je oordoppen om te voorkomen dat water je oren binnenkomt tijdens het floaten. Dit minimaliseert afleiding en helpt je je te concentreren op de ervaring.

Ga naakt:

  • Floaten gebeurt in volledige privacy, dus voel je vrij om naakt in het floatbad te gaan voor de meest comfortabele ervaring. Als je liever badkleding draagt tijdens een duo float, is dat natuurlijk ook prima.

24 uur van tevoren niet scheren:

  • Het zoute water in het floatbad kan een pasgeschoren huid irriteren. Om dit te voorkomen, raden we aan om minstens 24 uur voor je sessie niet te scheren.

Neem rustig plaats en geniet:

  • Eenmaal in de floatruimte, neem rustig plaats op je rug en geef jezelf de tijd om te wennen aan het gevoel van drijven en gewichtloosheid. Laat alle zorgen los en geniet van het moment!

Met deze eenvoudige tips ben je goed voorbereid op een optimale floatervaring. Laat jezelf volledig onderdompelen in de rust en ontspanning van het floaten en geniet van de voordelen voor zowel lichaam als geest. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij YUMI Spa & Wellness in Noordwijk!

Boek jouw behandeling